Rácz Jenő kiakadt, mert folyton új munkaerőt kell keresnie

A séf kellemetlennek tartja, hogy párnaponta újra közzé kell tennie, hogy munkaerőt keres.

Rácz Jenő séf az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról, hogy rengeteg munkája, vállalkozásai és szereplése mellett mennyire nehéz időt fordítania családjára és magánéletére, ezért is fontos, hogy teendőit összeszedett, megbízható csapatok segítsék, éttermeiben is - főleg, hogy nemsokára külföldön terjeszkedik, sőt, egy új streetfood-egységben is gondolkodik.

Rácz Jenő kiakadt, mert folyton új munkaerőt kell keresnie

A rendszeres üresedések miatt viszont folyton munkaerőt kell keresnie, sőt, maga mellé egy jobbkezet, „elnöki asszisztenst” is szeretne, és ezt megtalálni végképp nem egyszerű - írja az Index.

Már az a ciki, hogy igazából kétnaponta ki kell tegyem, hogy keresünk embert. Sajnos megváltozik a világ. Annyira nem akarnak az emberek talpalni és dolgozni, hogy már szinte ritka, hogy valaki lelkesen jön, és megvan benne, ami kell. Én már annyira kétségbe vagyok esve, hogy ha valaki jónapottal köszön, már felvettem...

- mondta a Reggeli című műsorban.

Úgy véli, a mai fiatalok az egyre rosszabb munkamorál miatt nem bírnak sokáig megmaradni egy húzósabb, teljes embert igénylő munkahelyen, emiatt pedig állandóan új ember után kell kutatnia, amit szinte már kínosnak tart.

...én heti hat napot dolgoztam, napi tizenhat órában... A mai fiatalságnak pedig négy napot kell dolgoznia és van, hogy ennyit sem akarnak

– tette hozzá.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek