Rácz Jenő kiakadt, mert folyton új munkaerőt kell keresnie

A séf kellemetlennek tartja, hogy párnaponta újra közzé kell tennie, hogy munkaerőt keres.

Rácz Jenő séf az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról, hogy rengeteg munkája, vállalkozásai és szereplése mellett mennyire nehéz időt fordítania családjára és magánéletére, ezért is fontos, hogy teendőit összeszedett, megbízható csapatok segítsék, éttermeiben is - főleg, hogy nemsokára külföldön terjeszkedik, sőt, egy új streetfood-egységben is gondolkodik.

Rácz Jenő kiakadt, mert folyton új munkaerőt kell keresnie

A rendszeres üresedések miatt viszont folyton munkaerőt kell keresnie, sőt, maga mellé egy jobbkezet, „elnöki asszisztenst” is szeretne, és ezt megtalálni végképp nem egyszerű - írja az Index.

Már az a ciki, hogy igazából kétnaponta ki kell tegyem, hogy keresünk embert. Sajnos megváltozik a világ. Annyira nem akarnak az emberek talpalni és dolgozni, hogy már szinte ritka, hogy valaki lelkesen jön, és megvan benne, ami kell. Én már annyira kétségbe vagyok esve, hogy ha valaki jónapottal köszön, már felvettem...

- mondta a Reggeli című műsorban.

Úgy véli, a mai fiatalok az egyre rosszabb munkamorál miatt nem bírnak sokáig megmaradni egy húzósabb, teljes embert igénylő munkahelyen, emiatt pedig állandóan új ember után kell kutatnia, amit szinte már kínosnak tart.

...én heti hat napot dolgoztam, napi tizenhat órában... A mai fiatalságnak pedig négy napot kell dolgoznia és van, hogy ennyit sem akarnak

– tette hozzá.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...