A quiche tradicionálisan egy sonkás-sajtos, tojásosos töltelékkel besütött, omlós tésztás pitét jelent, ami a francia konyha mesterremeke. Persze nemcsak hagyományosan süthetjük meg, hanem megannyi más változatban is: zöldségesen, húsosan, miniatűr formákban vagy épp tornyosan, impozánsan. Az alábbi listába kifejezetten tavaszi quiche-ek kerültek, készüljenek a szezonban minél többször:
-
1.
Baconös-gombás quiche póréhagymával
-
2.
Sonkás-brokkolis quiche
-
3.
Tavaszi pite
-
4.
Vegán mediterrán quiche
-
5.
Spenótos-tejszínes pite
-
6.
Mini quiche
-
7.
Cukkinirózsa-pite
-
8.
Juhtúrós-burgonyás-répás quiche
-
9.
Spenótos mini quiche zöldsalátával
-
10.
Spenótos quiche
-
11.
Sültzöldséges szivárványquiche
-
12.
Spárgatorta
Még több quiche itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!