7 pulykasült, mely szaftossá teszi a mindennapokat

A pulykasült remek alternatíva lehet, ha már nagyon unjuk a csirkemellet. Ráadásul nagyon jól variálható, és készíthetünk hozzá különböző szószokat, melyekkel még szaftosabb lesz.

Egy nagy adag pulykasült remekül tud mutatni az asztalon, ráadásul azok is szívesen fogyasztják, akik általában inkább a csirkét preferálják. Jöjjenek most a legjobb pulykasültek az oldalunkról:

  1. 1.

    Házilag szuvidált pulykamell

  2. 2.

    Stockholmi pulykamell

  3. 3.

    Fenyőmagos pulykarolád diómártással

  4. 4.

    Fényezett pulykamell sült zöldségágyon

  5. 5.

    Pulykasült szilva chutney-val

  6. 6.

    Pulykasült gesztenyemártással

  7. 7.

    Almás-hagymás pulykasült

Még több pulykasült itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...