9 fenséges pulykamelles recept, mely elvarázsol

Dobjuk fel az unalmas hétköznapokat néhány átlagosnál fenségesebb fogással. Mit szólnátok mondjuk egy mennyei pulykamelles recepthez?

A pulykamelles recepteket könnyedén fel lehet dobni úgy, hogy igazán izgalmasak legyenek. Megtöltheted, készíthetsz hozzá egy különleges mártást, de akár roston is készítheted a húst. Már csak egy kérdés maradt: melyik pulykamelles fogást választod mára?

  1. 1.

    Egyszerű pulykamell

  2. 2.

    Gesztenyés-aszalt szilvás pulykamell

  3. 3.

    Pulykasült gesztenyemártással

  4. 4.

    Fényezett pulykamell sült zöldségágyon

  5. 5.

    Pulykasült szilva chutney-val

  6. 6.

    Sonkás-sajtos pulykatekercs

  7. 7.

    Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban

  8. 8.

    Spenót- és gombatöltelékes baconbe tekert pulykamell

  9. 9.

    Gesztenyével töltött pulykatekercs

Még több pulykamelles recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...