6 alapanyag, amivel feldobhatod a semleges ízű puffasztott rizst

Ha neked is vannak fenntartásaid ezzel a diétás kenyérhelyettesítővel szemben, akkor adj neki még egy esélyt. Az alábbi alapanyagok ugyanis képesek nagyon feldobni a kissé semleges ízű puffasztott rizst.

A puffasztott rizs egy igazán megosztó étel, hiszen kissé szokatlan textúrájú és ízű, ám alacsony kalóriatartalma miatt rendkívül népszerű a diétázók körében. Ha a nyár közeledte miatt esetleg te is figyelni szeretnél az alakodra, vagy csak egészséges harapnivalóra vágysz esténként, akkor mindenképpen adj egy esélyt az alábbi puffasztott rizses finomságoknak.

Kattints a képre, hogy megtudd, mivel turbózhatod fel a puffasztott rizst

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is tedd el:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...