Praktikus módszerek, amikkel könnyedén felfrissítheted a konyhabútort

Nem kell egyszerre szétszedni apró, pici darabokra a konyhát, ha felújításban gondolkozol. Egyszerű trükkökkel is látványos változást érhetsz el. 

Néhány egyszerű megoldással is hangulatossá és szebbé tudjuk tenni konyhánkat! A következő trükkökkel egyszerűen és gyorsan megszépítheted otthonod egyik legizgalmasabb helyiségét.

Konyhaszekrény csere? Várjunk vele!

Nem kell egyszerre szétszedni, kiszedni, összetörni a konyhabútort. Cseréljük le csak az ajtókat. Variálhatjuk ezerféleképpen, a mai trendeknek és divatnak megfelelő színben. Azonnal új megvilágításba kerül a helyiség, és összegben is egy pénztárcabarátabb megoldás, nem igaz?

Fektessünk hangsúlyt a világításra

Felejtsük el egy picit süllyesztett lámpákat, inkább próbáljunk ki valami újat. „A világítás nemcsak funkcionális, de új dimenzióba helyezi a konyhánkat” – mondta Gina Gutierrez, lakberendező.

A kevesebb néha több

Ne válasszunk a konyhánkba olyan szekrényt, amelyen sok a minta, vagy nagyon cirádás és részletesen kidolgozott a fa anyag. Az egyszerűbb, letisztultabb darabok minden konyhának jobban fognak állni, és nem kell itt most a teljes minimalista stílusra gondolni, csak egyszerűen jobb megoldás a szakemberek szerint, ha a mintázat visszafogottabb.

Itt a nyitott polcok kora

Bizony már ebben az évben is kibontakozóban van, jövő pedig nagy valószínűséggel teljesen teret fognak hódítani a nyitott polcok. A nagy, egy egységbe összeálló polcrendszerek ideje lejár, helyette a légiesség és a nyitottság a trendi. Szóval ha épp most esik át a konyhád egy kis láncfelvarráson, akkor ezt az ötletet tartsd szem előtt!

via

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...