Túró Rudi, amihez kanál kell: új termékkel rukkolt elő a Pöttyös

Több mint 50 éve rajongunk az egyik legmagyarabb édességért, a Túró Rudiért. Az utóbbi években egyre újabb variációkat láthattunk az összes generáció által szeretett témára. Ennek a folyamatos megújulásnak a legfrissebb állomása a Pöttyös Túródesszert, ami a megszokottól eltérő formában hozza el nekünk a csokis-túrós finomságot.

Akik szeretik a Pöttyös márkát, biztosan örülni fognak annak, hogy a Pöttyös termékcsalád újabb taggal gyarapodott: a Pöttyös Túródesszerttel. A boltokban júliusban jelent meg az ínycsiklandozó, kanalazható prémium túródesszert három különféle öntettel, ami jöhet reggel, délben, este, amikor csak megkívánja az ember.

Ilyen a Pöttyös kanalazva

Ha Pöttyös, akkor rögtön tudni lehet, hogy közkedvelt, harmonikus ízvilágról és csakis kiváló minőségű termékről van szó. A Pöttyös kétségtelenül épít a sokévtizedes hagyományra, ugyanakkor alkalmazkodik a változó fogyasztói igényekhez is, és folyamatosan fejleszti, megújítja a kínálatát.

Ezúttal a megszokott „Pöttyös” íz egy kétkamrás, prémium minőségű túródesszertben köszön vissza, friss túródarabokkal, külön kamrában ínycsiklandozó öntettel.

Az új Pöttyös Túródesszert krémesen csokis, ellenálhatatlanul epres és lágy karamellás ízekben érhető el.

A Pöttyös termékpalettáján most már tényleg bármilyen fogyasztási alkalomra találunk valamilyen finomságot: reggelire, tízóraira és uzsonnára Pöttyös Kakaót, étkezések utáni desszertnek a Pöttyös Tejsütit, a Pöttyös Túró Rudit vagy a Pöttyös GURU-t, a legújabb szenzációt, a Pöttyös Túródesszertet pedig a nap bármely percében élvezhetjük, ha egy kis kényeztetésre vágyunk.

A Pöttyös megújulóképessége és változatossága a nyitja annak, hogy 1968 óta itt van velünk. Több mint fél évszázada fogyasztunk heti rendszerességgel valamilyen Pöttyös terméket, de ajándékba is előszeretettel viszik a magyarok külföldi barátoknak a hungarikumnak számító Pöttyös Túró Rudit. De vajon milyen a Pöttyös kanalazva?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...