Túró Rudi, amihez kanál kell: új termékkel rukkolt elő a Pöttyös

Több mint 50 éve rajongunk az egyik legmagyarabb édességért, a Túró Rudiért. Az utóbbi években egyre újabb variációkat láthattunk az összes generáció által szeretett témára. Ennek a folyamatos megújulásnak a legfrissebb állomása a Pöttyös Túródesszert, ami a megszokottól eltérő formában hozza el nekünk a csokis-túrós finomságot.

Akik szeretik a Pöttyös márkát, biztosan örülni fognak annak, hogy a Pöttyös termékcsalád újabb taggal gyarapodott: a Pöttyös Túródesszerttel. A boltokban júliusban jelent meg az ínycsiklandozó, kanalazható prémium túródesszert három különféle öntettel, ami jöhet reggel, délben, este, amikor csak megkívánja az ember.

Ilyen a Pöttyös kanalazva

Ha Pöttyös, akkor rögtön tudni lehet, hogy közkedvelt, harmonikus ízvilágról és csakis kiváló minőségű termékről van szó. A Pöttyös kétségtelenül épít a sokévtizedes hagyományra, ugyanakkor alkalmazkodik a változó fogyasztói igényekhez is, és folyamatosan fejleszti, megújítja a kínálatát.

Ezúttal a megszokott „Pöttyös” íz egy kétkamrás, prémium minőségű túródesszertben köszön vissza, friss túródarabokkal, külön kamrában ínycsiklandozó öntettel.

Az új Pöttyös Túródesszert krémesen csokis, ellenálhatatlanul epres és lágy karamellás ízekben érhető el.

A Pöttyös termékpalettáján most már tényleg bármilyen fogyasztási alkalomra találunk valamilyen finomságot: reggelire, tízóraira és uzsonnára Pöttyös Kakaót, étkezések utáni desszertnek a Pöttyös Tejsütit, a Pöttyös Túró Rudit vagy a Pöttyös GURU-t, a legújabb szenzációt, a Pöttyös Túródesszertet pedig a nap bármely percében élvezhetjük, ha egy kis kényeztetésre vágyunk.

A Pöttyös megújulóképessége és változatossága a nyitja annak, hogy 1968 óta itt van velünk. Több mint fél évszázada fogyasztunk heti rendszerességgel valamilyen Pöttyös terméket, de ajándékba is előszeretettel viszik a magyarok külföldi barátoknak a hungarikumnak számító Pöttyös Túró Rudit. De vajon milyen a Pöttyös kanalazva?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...