9 fenséges pörkölt, melyet bármilyen körettel tálalhatsz

A pörkölt egy igazán fenséges étel, mely szinte magától elkészül. A köreteket is remekül lehet variálni hozzá, így a kicsit macerásabb nokedlitől kezdve az egyszerű tésztán át, bármivel tálalhatod.

  1. 1.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  2. 2.

    Sertéskörömpörkölt

  3. 3.

    Pörkölt bográcsban újburgonyával -Sertéspörkölt 6.

  4. 4.

    Pacalpörkölt Márti konyhájából

  5. 5.

    Csirkepörkölt Évi nénitől

  6. 6.

    Csirkepaprikás a javából

  7. 7.

    Szaftos paprikás csirke

  8. 8.

    Vörösboros marhapörkölt hagymás dödöllével

  9. 9.

    Erdélyi pörkölt tojásos nokedlivel, házi recept alapján

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...