13 pörkölt, ami kissé eltér az átlagtól, mégis ugyanolyan isteni

A pörköltök világa igen tágas, sok alapanyag belefér a fazékba, ha szeretnénk egy szaftos, paprikás, tunkolós ragut készíteni. Zöldségek, különféle húsok mind főszerepet kaphatnak, lássuk, ma mi fog a nokedli mellé kerülni!

  1. 1.

    Tejfölös nyúlpaprikás vörösborral, füstöltszalonnával

  2. 2.

    Kecskepörkölt lecsósan

  3. 3.

    Szüreti szarvaspörkölt szőlővel

  4. 4.

    Szüreti kakaspaprikás

  5. 5.

    Őzpörkölt

  6. 6.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  7. 7.

    Csirkecomb pörkölt rizi-bizivel

  8. 8.

    Csirkepörkölt rizslisztes nokedlivel

  9. 9.

    Marokkói birkapörkölt

  10. 10.

    Amerikai paprikás csirke pennével

  11. 11.

    Vörösboros vaddisznópörkölt vargányával

  12. 12.

    Zöldborsós pörkölt rizzsel

  13. 13.

    Burgundi marharagu

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk