16 kedvenc pörköltünk: húsos, zöldséges, de legfőképpen szaftos ételek következnek

Egy dolog biztos: pörköltre mindenkinek szüksége van. Talán ezért is hoztunk létre belőle ilyen sok különböző verziót, hogy akkor is élvezhessük kedvenc ízeinket, ha más étrendet követünk. Ahogy a lenti lista is mutatja, a pörköltreceptek sora végtelen, biztosan mindenki talál az ízlésének megfelelőt.

  1. 1.

    Paradicsomos cukkinipörkölt

  2. 2.

    Zöldborsós pörkölt rizzsel

  3. 3.

    Cacciatore, az olaszok csirkepörköltje

  4. 4.

    Tojáspörkölt baconnel

  5. 5.

    Csicseripörkölt

  6. 6.

    Vörösboros marhapörkölt hagymás dödöllével

  7. 7.

    Erdélyi pörkölt tojásos nokedlivel, házi recept alapján

  8. 8.

    Laskagombapörkölt kuszkusszal

  9. 9.

    Sertéspörkölt

  10. 10.

    Marokkói birkapörkölt

  11. 11.

    Nyugat-afrikai földimogyoró "pörkölt"

  12. 12.

    Halpörkölt

  13. 13.

    Csülökpörkölt ahogy Vicikó készíti

  14. 14.

    Carbonnade - a flamand pörkölt

  15. 15.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  16. 16.

    Sertéskörömpörkölt

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...