16 kedvenc pörköltünk: húsos, zöldséges, de legfőképpen szaftos ételek következnek

Egy dolog biztos: pörköltre mindenkinek szüksége van. Talán ezért is hoztunk létre belőle ilyen sok különböző verziót, hogy akkor is élvezhessük kedvenc ízeinket, ha más étrendet követünk. Ahogy a lenti lista is mutatja, a pörköltreceptek sora végtelen, biztosan mindenki talál az ízlésének megfelelőt.

  1. 1.

    Paradicsomos cukkinipörkölt

  2. 2.

    Zöldborsós pörkölt rizzsel

  3. 3.

    Cacciatore, az olaszok csirkepörköltje

  4. 4.

    Tojáspörkölt baconnel

  5. 5.

    Csicseripörkölt

  6. 6.

    Vörösboros marhapörkölt hagymás dödöllével

  7. 7.

    Erdélyi pörkölt tojásos nokedlivel, házi recept alapján

  8. 8.

    Laskagombapörkölt kuszkusszal

  9. 9.

    Sertéspörkölt

  10. 10.

    Marokkói birkapörkölt

  11. 11.

    Nyugat-afrikai földimogyoró "pörkölt"

  12. 12.

    Halpörkölt

  13. 13.

    Csülökpörkölt ahogy Vicikó készíti

  14. 14.

    Carbonnade - a flamand pörkölt

  15. 15.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  16. 16.

    Sertéskörömpörkölt

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...