10 parádésan jó pörkölt, amiből több napra főzhetsz

Laktató és gazdag pörköltvariációkat mutatunk nektek, a csirkétől a marhán át a gombáig. Egy főzésből biztosan marad másnapra is.

  1. 1.

    Tejfölös gombapörkölt

  2. 2.

    Vörösboros marhapörkölt hagymás dödöllével

  3. 3.

    Sertéskörömpörkölt

  4. 4.

    Szüreti kakaspaprikás

  5. 5.

    Szaftos paprikás csirke

  6. 6.

    Szarvaspörkölt bográcsban

  7. 7.

    Pacalpörkölt

  8. 8.

    Tejfölös nyúlpaprikás vörösborral, füstöltszalonnával

  9. 9.

    Libapaprikás juhtúrós nokedlivel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk