12 isteni főfogás, amiben a PONTY kapta a főszerepet

Ha karácsony, akkor sokunknál a ponty az egyik választott főszereplő, ami a menüt illeti. Elérhető árú halfajta, és aki szereti az édesvízi halakat, nem lehet rá panasza. Halászlé, rántott ponty, rácponty, mutatjuk, mit készíts belőle!

  1. 1.

    Karácsonyi tuti siker halászlé

  2. 2.

    Pontygombóc vargányás gombamártással

  3. 3.

    Korhely halászlé

  4. 4.

    Ízletes halszeletek Ramonikától

  5. 5.

    Rántott ponty kukoricapelyhes bundában

  6. 6.

    Halászlé paprikásan

  7. 7.

    Sült ponty ahogy helena készíti

  8. 8.

    Sváby András féle halászlé

  9. 9.

    Szezámmagos rántott ponty

  10. 10.

    Zalai pontyhalászlé halgombócokkal

  11. 11.

    Fokhagymás-paprikás egészben sült ponty

  12. 12.

    Szekszárdi pontyhalászlé

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek