A pokol konyhája: két vendég megsérült Gordon Ramsay Las Vegas-i éttermében

Mindannyian tudjuk, hogy egy-két vacsora utáni koktél komoly problémákat okozhat - na de nem így!  

Gordon Ramsay Las Vegasban található éttermének, a "Hell's Kitchen"-nek a kialakítása szépen illeszkedik a bizarr, díszletszerű város hangulatához. Nevéhez - ami magyarul azt jelenti: a pokol konyhája - méltó módon tüzes hangulatú, lángnyelvekre utaló dekorral "feldobott" belső tereket alakítottak ki benne. A vendégek "pokoli" koktélokat is kóstolhatnak itt.

Egy-egy tüzes ital átlagosan 14 dollárba (4000 Ft) kerül.

A veszélyes "szamár"

Az italok elnevezése sem sejtet sok jót. Az egyik a "Meet Your Maker” (Találkozz a teremtőddel!), a másik a “Smoke on the Blvd” (Füst a sugárúton) a harmadik pedig nemes egyszerűséggel a “The Pitchfork" (Vasvilla) névre hallgat. Végül még sem ezek az italok, hanem az ártatlanabb "Rum Donkey" (Rumszamár) okozta egy pár vesztét. A páros ugyanis megégette magát az ital tetején lángoló passiógyümölccsel. A csemegét az étterem azóta levette az étlapról.

A Munchies utánajárt, és kiderítette, hogy tudományos cikkek is születtek arról, milyen komoly égési sérüléseket tud okozni egy-egy lángoló koktél.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Újra füstölnek a Szerencsi Cukorgyár kéményei - ám sajnos csupán ideiglenesen

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...