12 kedvelendő pogácsa és sajtos rúd hétvégére (is)

Ma bepogácsázunk és berudazunk! A legfinomabb pogikkal támadunk le titeket és a legsajtosabb sós rúddal, amit csak el tudtok képzelni! Jöhet?

Tízóraira vagy uzsonnára egy pihe-puha pogácsa vagy egy extrán sajtos rúd? Ki ne szeretné ezeket a sós harapnivalókat! Ezúttal a túró, sajt, tejföl világába kalauzolunk el titeket ízeinkkel, de lesz itt gluténmentes és vegán változat is, hogy az érzékenységgel élőkre is gondoljunk, valamint mini verzió is a megszokott nagy mellett, szóval éljenek a pogik és a nagyon sajtos rudak!

  1. 1.

    Juhtúrós-sajtos rúd

  2. 2.

    Egyszerű sajtos rudak

  3. 3.

    Sajtos rúd Flórától

  4. 4.

    Falusi túrós pogácsa

  5. 5.

    Kívül-belül tökmagos pogácsa

  6. 6.

    25 dekás juhtúrós pogácsa

  7. 7.

    Sajtos-tejfölös-sonkás pogácsa

  8. 8.

    Vegán burgonyás minipogácsa

  9. 9.

    Nagyi kolbászos pogácsája

  10. 10.

    Tejfölös-sajtos pogácsa

  11. 11.

    Gluténmentes töltött pogácsa

Még több pogácsa és sajtos rúd itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...