A héten pizzázunk! Nem mondom, hogy minden estére kelt tésztát kell gyúrni, illetve enni sem persze, de a vacsoramenü ihletésül szolgál. Az öt pizzarecept ezúttal is húsos, brokkolis, szalámis vagy török pizza recept, válogass és ne rendelj, süsd meg otthon!
Hétfő
A recept is leírja, de nagyon fontos, hogy szupervékonyra nyújtsuk és jól megkelesszük a tésztát - aztán mehet bele bármi, ami szem-szájnak ingere. Az olasz töltött pizza nagy találmány, nagyon guszta és bármivel megtöltheted!
Kedd
Ez a pizzarecept például kenyérsütő gépben dagasztja meg a tésztát, és nagyon forró sütőben süti készre. Tejszínnel, paradicsomszósszal, újhagymával és sok brokkolival a vegák is imádni fogják.
Szerda
A fúzió új értelmet nyer, a pizzát kombináljuk a a görögök gyrosával, gazdag, húsos, tzatzikivel meglocsolt pizza lesz, persze ízlés szerint variálható - görög joghurttal érdemes megkenni, mert sokkal zsírosabb, mint a hagyományos.
Csütörtök
Az öregtészta egy masszívabb és hosszadalmasabb projekt, de megéri bíbelődni vele!
Péntek
Alapszószos, gondos, nagyon zöldséges pizza személyre szabva, de talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy nagyon sok mindenkinek lesz majd ez még kedvence.
A Reggeli és vacsora rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>>