Pizzát vacsorára!

Új életet a pizzafogyasztásba! A rendelt, gyakran jéghideg, vastag, rágós tésztájú borzalmak helyett álljon itt öt recept- házi pizzakészítéshez!

A héten pizzázunk! Nem mondom, hogy minden estére kelt tésztát kell gyúrni, illetve enni sem persze, de a vacsoramenü ihletésül szolgál. Az öt pizzarecept ezúttal is húsos, brokkolis, szalámis vagy török pizza recept, válogass és ne rendelj, süsd meg otthon!

Hétfő

A recept is leírja, de nagyon fontos, hogy szupervékonyra nyújtsuk és jól megkelesszük a tésztát - aztán mehet bele bármi, ami szem-szájnak ingere. Az olasz töltött pizza nagy találmány, nagyon guszta és bármivel megtöltheted!

Kedd

Ez a pizzarecept például kenyérsütő gépben dagasztja meg a tésztát, és nagyon forró sütőben süti készre. Tejszínnel, paradicsomszósszal, újhagymával és sok brokkolival a vegák is imádni fogják.

Szerda

A fúzió új értelmet nyer, a pizzát kombináljuk a a görögök gyrosával, gazdag, húsos, tzatzikivel meglocsolt pizza lesz, persze ízlés szerint variálható - görög joghurttal érdemes megkenni, mert sokkal zsírosabb, mint a hagyományos.

Csütörtök

Az öregtészta egy masszívabb és hosszadalmasabb projekt, de megéri bíbelődni vele!

Péntek

Alapszószos, gondos, nagyon zöldséges pizza személyre szabva, de talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy nagyon sok mindenkinek lesz majd ez még kedvence.

A Reggeli és vacsora rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>>

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...