Piros orrot mintáz a Szamos új desszertje

A Piros Orr logójára emlékeztető, élénkpiros csomagolású Szamosgolyó egy étcsokoládéba burkolt marcipándesszert, közepében likőrbe áztatott meggyszemmel! Mennyeien hangzik, ugye?

Tudtad, hogy ha a novembertől forgalomba kerülő édességet megveszed, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetéséhez járulsz hozzá? A Szamos ugyanis minden eladott desszert után 50 forinttal támogatja a bohócdoktorok misszióját.

Piros Orr Szamosgolyó

Fontosnak tartjuk a jó ügyek mellett való kiállást. Ezért is fogadtuk nagy örömmel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ötletét az egyedi kivitelű desszertről. Az együttműködés során nemcsak a termék értékesítéséből befolyó összegből támogatjuk az alapítvány küldetését, de bízunk abban, hogy az akcióval ráirányítjuk a figyelmet a pozitív életszemlélet és a vidámság fontosságára, különösen a beteg gyerekek és az elmagányosodott idősebb korosztály körében

– mondja dr. Bak Judit, a Szamos PR igazgatója.

Ilyen a Piros Orr desszert a Szamosnál

Derű, humor, életszeretet, elfogadás – ezek a szavak fejezik ki leginkább mindazt, amit a Piros Orr bohócdoktorai képviselnek, akik immár 25 éve visznek életörömet és vidámságot a beteg gyerekek és a rászoruló idős emberek életébe. Rendszeresen látogatnak gyerekkórházakat, de jelen vannak idősotthonokban, a Pető Intézetben, valamint halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozó intézményekben is. Az eltelt negyedszázad során több mint 430 ezer beteg gyermeknek és több ezer idős embernek adták át a jókedv gyógyító erejét.

Tudj meg még többet a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetéséről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek