Nevetésben a remény!

4 hasznos tipp a Piros Orr bohócdoktoroktól, amivel mi is könnyedebbé tehetjük a hétköznapjainkat.

Az elmúlt két év mindannyiunk számára kihívásokkal teli volt, és jelenleg is számos, a világunkat érintő nehézséggel kell szembenéznünk. Jó, ha van néhány kapaszkodónk, amiket ezekben a helyzetekben elő tudunk venni, és a gyakorlatban is alkalmazhatunk. A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnál abban hiszünk, hogy a nevetésnek óriási felszabadító ereje van. Erre nagyobb szükségünk van, mint valaha.

Használjunk hát néhányat a bohócdoktorok tippjei közül, amelyek a nehéz helyzetekben is segítenek megőrizni az életörömünket:

1) Fogadjuk el a helyzetet!

2) Ne vegyük magunkat túl komolyan!

3) Összpontosítsunk arra, ami jól működik!

4) Fedezzük fel újra a boldogságunkat!

Egyszerűen csak legyünk játékosak, kíváncsiak, spontánok és kreatívak. Figyeljük magunkat, hogy ez a fajta hozzáállás hogy növeli a boldogságunkat.

A Piros Orr bohócdoktorok már 25 éve viszik el a gyerekkórházakba ezt a fajta látásmódot és segítik a bent fekvő gyerekeket és szüleiket abban, hogy oldják bennük a feszültséget és a szorongást. Kezdetben még meglepő volt a bohócdoktorok jelenléte, de mára már a gyerekkórházak részévé váltak, és 16 helyszínen segítik az orvosok és nővérek munkáját. Az elmúlt években folyamatosan arra törekedtek, hogy még szélesebb körben tudják elvinni missziójukat az emberekhez, így a Piros Orr bohócdoktorok jelen vannak több idősek otthonában, a Pető Intézetben és halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozó intézményekben is.

Adód 1 százalékával Te is segíthetsz, és reményt adhatsz még több beteg gyermeknek.

További információt itt találsz.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...