Pierce Brosnan luxusháza senkinek sem kell, de biztosan nem a konyhája miatt

A sármos színész lassan egy éve árulja csodás malibui házát, amiben a konyha az egyik legvarázslatosabb helyiség.

Pierce Brosnan pontosan egy éve próbálja eladni 100 millió dollárt érő, Malibuban található ingatlanját, azonban egyelőre még senki sem csapott le rá. Az óceánparti ingatlan mesés kilátással bír, öt háló és tizennégy fürdőszoba található benne, na meg persze egy varázslatos konyha, amiben bármikor szívesen főznénk. Fedezd fel velünk az ingatlan minden szegletét!

Hatalmas terek találhatóak az házban, ami még lakhatóbbá teszi:

A nappaliból pont az óceánra látunk

Az ingatlant Thaiföld inspirálta, hiszen Pierce és felesége imádják a thai kultúrát, és rengeteg időt töltenek a távol-keleti országban.

Azért ezen a teraszon bárki szívesen ücsörögne

És akkor jöjjön a konyha: gyönyörű fehérmárvány munkapultokkal rendelkezik, maguk a bútorok pedig elképesztően szépen megmunkált fából készültek.

Nem túl nagy, nem túl kicsi

Még több fantasztikus képet ebben a lapozható Instagram-posztban találtok:

Nektek hogy tetszik az ingatlan?


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Címlapkép: Instagram

Képek: Realtor.com

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...