Gyors megmentő, ha nincs időd főzőcskézni az ünnepekre

A virsli nemcsak a szilveszter sztárja, de a mindennapok megmentője is, ha finom, gyorsan elkészíthető meleg ételt szeretnénk az asztalra tenni. Ráadásul nem csupán melegítve vagy sütve készíthetjük el, receptek százaiból meríthetünk inspirációt a praktikus és változatos virslis ételek elkészítéséhez.

A PICK Pickolino virslikkel senki nem lőhet mellé, a minőségi alapanyagokból készült termékek között a kicsik és a nagyok is megtalálják a nekik leginkább tetsző változatot.

Virsli Wellington - receptért katt a képre!

A virsli nem hiányozhat majd a szilveszteri asztalról sem, de már az ünnepeket megelőző sűrű időszakban is kiváló választás lehet. Az ajándékok beszerzése, a karácsonyfa megvásárlása és egyéb teendők mellett nem csoda, ha sem időnk, sem kedvünk nincs a konyhában sürgölődni - ilyenkor előtérbe kerülhetnek az „életmentő” ételek, amelyek közül a virsli az egyik legnépszerűbb.

A virsli kategória meghatározó szereplője, a PICK, ráadásul rendkívül széles, többféle hús- és ízválasztékban kínál virsliket, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illőt: a gyermekes családok a hámozott és csirkehúsból készült kisebb méretű Pickolino virsliket, míg a felnőttek inkább a kiadósabb, sertéshúsból készült roppanós frankfurti virsliket. A sajtimádók sem maradnak virsli nélkül, még akkor sem, ha laktózérzékenyek, a laktózmentes sajtos Pickolinot ők is fogyaszthatják.

A Pickolino virslikkel nem lőhetünk mellé, hiszen aki a PICK-et választja, az a minőséget választja!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk