Gyors megmentő, ha nincs időd főzőcskézni az ünnepekre

A virsli nemcsak a szilveszter sztárja, de a mindennapok megmentője is, ha finom, gyorsan elkészíthető meleg ételt szeretnénk az asztalra tenni. Ráadásul nem csupán melegítve vagy sütve készíthetjük el, receptek százaiból meríthetünk inspirációt a praktikus és változatos virslis ételek elkészítéséhez.

A PICK Pickolino virslikkel senki nem lőhet mellé, a minőségi alapanyagokból készült termékek között a kicsik és a nagyok is megtalálják a nekik leginkább tetsző változatot.

Virsli Wellington - receptért katt a képre!

A virsli nem hiányozhat majd a szilveszteri asztalról sem, de már az ünnepeket megelőző sűrű időszakban is kiváló választás lehet. Az ajándékok beszerzése, a karácsonyfa megvásárlása és egyéb teendők mellett nem csoda, ha sem időnk, sem kedvünk nincs a konyhában sürgölődni - ilyenkor előtérbe kerülhetnek az „életmentő” ételek, amelyek közül a virsli az egyik legnépszerűbb.

A virsli kategória meghatározó szereplője, a PICK, ráadásul rendkívül széles, többféle hús- és ízválasztékban kínál virsliket, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illőt: a gyermekes családok a hámozott és csirkehúsból készült kisebb méretű Pickolino virsliket, míg a felnőttek inkább a kiadósabb, sertéshúsból készült roppanós frankfurti virsliket. A sajtimádók sem maradnak virsli nélkül, még akkor sem, ha laktózérzékenyek, a laktózmentes sajtos Pickolinot ők is fogyaszthatják.

A Pickolino virslikkel nem lőhetünk mellé, hiszen aki a PICK-et választja, az a minőséget választja!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...