Pici a konyhád? A következő megoldásokat imádni fogod!

Ha nem túl nagy a hely a konyhában, akkor nemcsak a szépérzékünket kell előkapnunk, de a kreativitásunkat is. Mutatjuk, miként hozhatod ki a maximumot az apró konyhádból.

Inspirálódj ezekből a briliáns minikonyhaötletekből!

Egy egészen pici konyha is lehet sötétbe burkolódzó, mégsem nyomasztó:

Világos és levegős

Bármennyire is apró, fontos, hogy sok fényt kapjon a helyiség és ne legyen semmiképp se túlzsúfolt, mert az tovább kisebbíti a teret.

Modern letisztultság

Ahogy a nagyobb konyháknál, az egészen apró változatoknál is jolly joker a fehér, egyszerű konyhabútor.

Tipp: ha nagyon pici a helyed, építsd be szekrényekkel az egész teret, egészen a falig!

Még hogy egy kicsi konyha nem lehet mutatós! Imádjuk a szürke márvány és a méregzöld találkozását.

Fekete-fehér egy helyen

A konyhabútoroknál a színek kombinációja a tavalyi év nagy slágere volt. Szó mi, szó, hibátlan kivitelezés.

Ha tényleg csak talpalatnyi a hely...

...akkor is van megoldás. Ilyen esetekben viszont törekedjünk a fehér szín használatára, ami növeli a térérzékelésünket.

A szürke az új fehér?

A szürke és annak árnyalatai nagy kedvenceink, ráadásul a kicsi konyhákban is remekül mutatnak.

A konyhaszigetek kora lejárt…

Legalábbis apró helyiség esetén semmiképp se számoljunk vele. Ha viszont szeretnénk az étkezőt elválasztani a konyhánktól, akkor ezt könnyedén megtehetjük egy üvegfallal, még az egészen pici alapterületeken is.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép:William Waldron

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...