4 pesto a klasszikuson túl, amit ki kell próbálnod idén tavasszal

Mindegy, hogy tésztára kerül, salátába vagy sült húsokhoz, a pesto egy fantasztikus kiegészítő, amit érdemes mindig a kamrában tartani. És nemcsak a klasszikus, bazsalikomos verziót, hanem például az alábbi különleges fajtákat is.

Ha valaki azt mondja, pesto, mi rögtön a zölden virító, aromás, bazsalikomos krémre gondolunk. Azonban nemcsak a fűszernövény leveleiből készíthetjük el a kencét, hanem más alapanyagokból is. A tavasz beköszöntével pedig megannyi lehetőség közül választhatunk: mindegyikből más, egyedi és utánozhatatlan pesto születik majd. Lássuk a listát!

Nézd meg a galériában a különböző pestókat:

Próbáld ki például ezeket a recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tavaszi ötlet és recept:

Címlapról ajánljuk