8 pénztárcabarát fogás színes és laktató finomságokból a családnak

Imádjuk azokat a fogásokat, melyeket a borongós, őszi időszakban olyan jólesik kanalazni, hiszen tápanyagdúsak, finomak, mégis kevés alapanyagból kihozhatók, pénztárcabarát módon.

A bevásárlásra szánt anyagiakon most ráadásul jócskán spórolhattok, az OTP Banknál a Bonus, BonusGold hitelkártya szerződést kötő ügyfelek ugyanis élelmiszerboltokban történő vásárlásaik után 20%, maximum 10 000 Ft jóváírásban részesülhetnek. Süssetek, főzzetek okosan és az egész család vagy baráti társaság jól lakik!

  1. 1.

    Fütyülő sárgarépa-krémleves

    Ehhez a csodásan narancsló leveshez rengeteg sárgarépára van szükséged, a pikantériát pedig egyetlen narancs adja. Kevés hozzávaló, maximális íz.

  2. 2.

    Tejfölös gombapörkölt

    Egy hamisítatlan, gyerekkorunkat is idéző élmény a gombapaprikás felejthetetlen illata és íze. Fenséges gombákhoz juthatunk most hozzá szezonálisan, ráadásul pár hozzávalós fogásról van szó.

  3. 3.

    Almás kosárkák a muffinsütőből

    Alma alma hátán, ezért is imádjuk a szezonját! Ötletes és gazdaságos megoldás, ha a pitéket muffinformában sütöd meg, a gyerekek külön imádni fogják a kreatív megoldást!

  4. 4.

    Krémes sütőtökös spagetti

    Ha azt mondjuk, ősz, ti azt mondjátok, SÜTŐTÖK! Nincs is jobb érzés, mint szezonális alapanyagokkal főzni, ezt a parádésan selymes tésztaételt pedig igazi filmezős, bekuckózós napokra ajánljuk.

  5. 5.

    Tepsis csirkecomb krumplival

    Azért egy jó húsételnek nehezen mondunk nemet. A csirkecomb általában a megfizethető kategóriában van a húspultokban, ahogyan a krumpli, miért ne készüljön egy tepsivel a kombinációjukból?

  6. 6.

    Piskótatekercs sárgabaracklekvárral

    Az egyik legklasszikusabb édességünk a lekváros piskótatekercs, ami ősszel valahogy még jobban esik. Elő a nyáron eltett lekvárokkal, a göngyölendő piskótához pedig nem kell sok minden.

  7. 7.

    Őszi tökmagos gombakrémleves

    A gombát már fentebb ajánlottuk nektek, de nem maradhat ki ez a krémleves, amit jól megszórhatunk tökmaggal a ropogósságért!

  8. 8.

    Paradicsomos cukkinipörkölt

    Nem csak húsból lehet laktató főételt varázsolni! Irány a piac és a bolt a legszebb friss zöldségekért, készüljön a pörkölt ezúttal az őszi kincsekből!

OTP Bonus és OTP Bonus Gold Hitelkártya THM: 49,7%, 51,8%. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősük ajánlattételnek. A Bank, a hitelbírálatés a kondíciók módosításának jogát fenntartja. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változása esetén módosulhat. Az akcióról, a vásárlás visszatérítés jóváírásának feltételeiről, a THM aktuális mértékéről, valamint a szolgáltatással kapcsolatos részletes feltételekről kérjük, tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban, illetve a www.otpbank.hu oldalon közzétett vonatkozó programszabályzatból, üzletszabályzatokból és a hirdetményekből.

Az OTP Bank által támogatott tartalom.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...