Penészes zsemle, és bogarak az ételben az új orosz mekiben

A Vkusno i Tocskával nincsenek megelégedve igazán a vásárlók, bár ez egyáltalán nem meglepő.

Az orosz-ukrán háború miatt a McDonald’s márciusban úgy döntött, hogy ideiglenesen bezárja éttermeit Oroszországban, majd májusban úgy határozott , hogy ki is vonul az országból. Éttermeiket átadták a Vkusno i Tocska (Finom, és kész) néven Alekszander Govor által alapított láncnak, mely június 12-én megnyitotta kapuit a vásárlók előtt.

Penészes zsemle, és bogarak az ételben az orosz McDonald’s-ban

Az étterem tehát már majdnem egy hónapja üzemel, így a vásárlóknak volt ideje feltérképezni és megízlelni a gyorsétteremláncot, melyel egyáltalán nincsenek megelégedve, ugyanis sosem látott igénytelenséget képviselnek.

Kszenyija Anatoljevna Szobcsak, aki Oroszországban ismert tévés személyiség, nemrégiben olyan képeket osztott meg, melyen penészes, vagy épp bogárlábakat is rejtő zsömlék láthatók.

A nő három esetről számolt be, azonban jóval több kellemetlen eset lehet a valóságban, ugyanis sajtburgerből hiányzó húsokról, lejárt sajtszószról, illetve láthatóan nem friss sültburgonyáról is érkeztek információk.

Forrásunk volt.


Még több gasztrohír a nagyvilágból:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...