7 nehezen észrevehető jel, hogy a te konyhádban is van penész

A konyhánkban számtalan potenciális veszélyforrás leselkedik ránk, és ezek közül az egyik legalattomosabb a penész. Az alábbiakban segítünk, hogy mihamarabb felismerhető legyen a probléma!

Amikor meglátjuk a homályos, feketés foltokat a konyhánkban, akkor már biztosak lehetünk abban, hogy komoly gonddal, penésszel van dolgunk. Mivel ez viszont komoly egészségügyi problémákat okozhat, érdemes résen lenni, és már az egyértelmű jelek előtt leleplezni a penészt. Nézzük, mire kell odafigyelni!

Mindezek mellett fontos kiemelni, hogy ha már megvan a baj, mindenképpen szabaduljunk meg a penésztől, mégpedig mihamarabb!

Forrásunk volt.


Ezek az otthon tippeket is vesd be:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...