5 hete tiszta Peller Anna férje

Lukács Miki kicsivel több, mint egy hónapja lemondott az alkoholról és a húsról is.

5 héttel ezelőtt komoly lépésre szánta el magát Peller Anna férje, Lukács Miki, aki úgy döntött, kiiktatja az étrendjéből az alkoholt és a húst. Már ezalatt a rövid idő alatt is komoly változásokat tapasztalt a műsorvezető, melyek egytől egyig pozitívak voltak, így kitartani is könnyebb, amikor rátör a sóvárgás.

Immáron ötödik hete, hogy nem fogyasztok alkoholt. Én ezt megspékeltem azzal, hogy nem ettem húst sem

– osztotta meg követőivel az Instagram-oldalára feltöltött videóban Peller Anna férje.

A videóból kiderült, hogy azért vágott bele, mert szerette volna meghatározni szélső értékeit, ami szerinte „tök jó érzés”. Állítása szerint több rossz szokása felett is visszavette a kontrollt, aminek, úgy véli, épp itt volt az ideje.

Három-négy sört vagy egy üveg bort esténként már megittam, most viszont nem

– mesélte a magyar híresség.

Lukács Miki azt is elárulta, hogy volt olyan pont, amikor kívánta az italt, de felülkerekedett rajta, és most már a barátai társaságában sem iszik.

Forrásaink voltak.

Címlapkép: Instagram


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...