Rohanós reggelekre már előző nap is elkészíthetitek ezeket a házi, teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukat. Legyen szó zsemléről, kifliről vagy éppen croissant-ról, nem lehet velük hibázni. Teljes kiőrlésű liszttel ráadásul egy kicsit egészségesebb verziókat süthetünk, az ízesítésnek pedig csak a fantáziánk szabhat határt. Van itt hagymás, vajas vagy éppen szezámos, ki-ki kedvencét könnyedén megtalálja közöttük!
-
1.
Szezámos kifli Madárka konyhájából
-
2.
Fokhagymás-magos hűtős kifli
-
3.
Teljes kiőrlésű hamburgerbuci
-
4.
Tönkölyzsemle candida diétához
-
5.
Lusta kiflik Tormától
-
6.
Diétás, pihe-puha, teljes kiőrlésű zsömle
-
7.
Fokhagymás-vajas teljes kiőrlésű kiflik
-
8.
Teljes kiőrlésű vajas kiflik
-
9.
Éjjel kelesztett szezámmagos teljes kiőrlésű bucik
-
10.
Sokmagvas teljes kiőrlésű kifli
-
11.
Ropogós magvas kiflik thang zonggal
Még több péksüti recept itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!