Kocsis Paulina mennyei nutellás muffinjától te is dalra fakadsz – Csekkold új TikTok-videónkat!

A Nosalty konyhájának vendége Kocsis Paulina volt, akinek muffinjától nemcsak hogy elolvadunk, de még dalra is fakadunk. Nézd meg új TikTok-videónkat, és készítsd el otthon te is ezt a finomságot.

Kocsis Paulina alig egy évvel ezelőtt jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába, ma százezrek rajonganak dalaiért és szövegeiért. Az X-Faktor legjobb női hangja nemrég a Nosalty konyhájában járt, ahol legjobb barátnőjével és egyben a Nosalty TikTok-oldalának egyik arcával, Sárával készített elképesztően puha, nagyon csokis muffinokat.

@nosalty.hu Mi a kedvenc Paulina dalotok? #nosalty #tiktokhungary #cooking #muffins @KocsisPaulina son original - Titan boy

Hogy mire lesz szükséged Paulina mennyei nutellás muffinjaihoz?

15 dkg vaj, 15 dkg finomliszt, 15 dkg porcukor, 3 db tojás, 1 csomag vaníliás cukor (Bourbon vaníliás), 0.5 csomag sütőpor, 12 evőkanál nutella

A cukrokat keverjük szépen ki a tojásokkal, majd a vajat is adjuk ehhez az egyveleghez.
A lisztet egyenletesen keverjük el a sütőporral, majd mehet a tojásos masszához.
Ha kész a tésztánk, muffinpapíros muffinformába kanalazhatjuk. Minden formába először egy evőkanállal mehet, majd rá ízlés szerint egy jó kanálnyi nutella és a tetejére mehet még egy kanál tészta.

Fontos, hogy ne szedjük tele a formákat, mert igencsak megemelkednek majd a muffinok!

180 fokon nagyjából 20-25 perc alatt készre sütjük őket. Hagyjuk kicsit hűlni, majd ízlés szerint megszórhatjuk a tetejüket porcukorral.

Kattints a képre a nutellás muffin receptjéért!

Ha te is elkészítenéd Paulina nutellás muffinját, kattints ide a teljes receptért, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a recepteket is érdemes kipróbálni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...