Újabb világsztár forgat Budapesten – Itt vacsorázott Paul Rudd

Úgy tűnik, hogy beigazolódtak a korábbi hírek, miszerint Paul Rudd színész Magyarországon fog filmet forgatni, ugyanis a minap egy a VIII. kerület szívében található étteremben kapták lencsevégre.

Júliusban kezdődött meg az A24 stúdió legújabb, Death of a Unicorn című filmjének forgatása Budapesten. A film két főszereplője a Wednesday színésznője, Jenna Ortega, illetve az Ant-manből (magyarul: A Hangya) ismert Paul Rudd lesznek, akik Elliot és Ridley karakterébe bújva bukkannak egy elütött egyszarvúra – számolt be a refresher.hu cikke a forgatásról korábban.

Különleges budapesti étteremben bukkant fel Paul Rudd / Fotó: Karwai Tang / Contributor

Japán kocsma-bisztró (izakaja) világát idéző étteremben járt a színész

Most úgy tűnik, hogy valóban elkezdődött az említett film forgatása, hiszen az egyik főszereplő, Paul Rudd már a fővárosban tartózkodik, tehát bármikor összefuthatunk vele a pesti flaszteren.

Így fordulhatott elő az is, hogy a minap a színész a pesti ázsiai-magyar fúziós konyhával büszkélkedő Ensō étteremben vacsorázott.

Paul Rodd és az Ensō csapata

Ahogy a színésszel készített fotón is látszik, az Ensō különleges indusztriális belsővel rendelkezik, amely így igazi laza, fiatalos, berlini hangulatot áraszt magából.

Egyelőre még nem tudni, mit vacsorázott a színész, de lehetséges, hogy Ant-man kipróbálta az étterem különleges kacsaramennel permetezett, házi twelve spice keverékbe forgatott szárított tücskös fogását.

Címlapfotó: Karwai Tang / Contributor


További aktuális híreink:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...