Újabb világsztár forgat Budapesten – Itt vacsorázott Paul Rudd

Úgy tűnik, hogy beigazolódtak a korábbi hírek, miszerint Paul Rudd színész Magyarországon fog filmet forgatni, ugyanis a minap egy a VIII. kerület szívében található étteremben kapták lencsevégre.

Júliusban kezdődött meg az A24 stúdió legújabb, Death of a Unicorn című filmjének forgatása Budapesten. A film két főszereplője a Wednesday színésznője, Jenna Ortega, illetve az Ant-manből (magyarul: A Hangya) ismert Paul Rudd lesznek, akik Elliot és Ridley karakterébe bújva bukkannak egy elütött egyszarvúra – számolt be a refresher.hu cikke a forgatásról korábban.

Különleges budapesti étteremben bukkant fel Paul Rudd / Fotó: Karwai Tang / Contributor

Japán kocsma-bisztró (izakaja) világát idéző étteremben járt a színész

Most úgy tűnik, hogy valóban elkezdődött az említett film forgatása, hiszen az egyik főszereplő, Paul Rudd már a fővárosban tartózkodik, tehát bármikor összefuthatunk vele a pesti flaszteren.

Így fordulhatott elő az is, hogy a minap a színész a pesti ázsiai-magyar fúziós konyhával büszkélkedő Ensō étteremben vacsorázott.

Paul Rodd és az Ensō csapata

Ahogy a színésszel készített fotón is látszik, az Ensō különleges indusztriális belsővel rendelkezik, amely így igazi laza, fiatalos, berlini hangulatot áraszt magából.

Egyelőre még nem tudni, mit vacsorázott a színész, de lehetséges, hogy Ant-man kipróbálta az étterem különleges kacsaramennel permetezett, házi twelve spice keverékbe forgatott szárított tücskös fogását.

Címlapfotó: Karwai Tang / Contributor


További aktuális híreink:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...