Elő a pasztinákkal! Ezért legyen novemberben a kamrád kelléke

Hallottatok már a pasztinákról? Ha még nem, akkor ez a cikk nektek szól! A pasztinák nem más, mint egy gyökérzöldség, ami a zellerfélék családjába tartozik. Kinézetre akár egy fehérrépa, csak kicsit termetesebb változatban. Az enyhén édeskés zöldség novemberben ízlik a legjobban, ezért tárazzátok be ti is 4 jótékony hatásáért!

A paszternák vagy másnéven pasztinák nem gyakran kerül elő a főzések során manapság. Ha mégis teszünk vele egy próbát, akkor a krumpli felhasználáshoz hasonlóan kell eljárnunk. És higgyétek el, megéri! Mutatjuk máris, mi az a 4 tulajdonsága, amiért novemberben be kell iktatni az étrendünkbe a paszternákot!

Forrásunk volt.


További őszi tartalmakért olvass tovább:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...