Elő a pasztinákkal! Ezért legyen novemberben a kamrád kelléke

Hallottatok már a pasztinákról? Ha még nem, akkor ez a cikk nektek szól! A pasztinák nem más, mint egy gyökérzöldség, ami a zellerfélék családjába tartozik. Kinézetre akár egy fehérrépa, csak kicsit termetesebb változatban. Az enyhén édeskés zöldség novemberben ízlik a legjobban, ezért tárazzátok be ti is 4 jótékony hatásáért!

A paszternák vagy másnéven pasztinák nem gyakran kerül elő a főzések során manapság. Ha mégis teszünk vele egy próbát, akkor a krumpli felhasználáshoz hasonlóan kell eljárnunk. És higgyétek el, megéri! Mutatjuk máris, mi az a 4 tulajdonsága, amiért novemberben be kell iktatni az étrendünkbe a paszternákot!

Forrásunk volt.


További őszi tartalmakért olvass tovább:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...