Pasta al dente - receptverseny a Barillával!

Ha te is olasz módra, al dente főzöd a tésztát, akkor indulj a Barilla legújabb receptversenyén! Beküldött tésztarecepteddel értékes ajándékokat nyerhetsz!

Szeretnél részt venni egy olasz főzőkurzuson? Szívesen magadénak tudnád az Olasz kulinária című receptkönyvet vagy egy tészta-ajándékcsomagot? Indulj a Barilla Pasta al dente nevezetű új receptversenyén. Nevezd be kedvenc al dente módon főzött tésztád receptjét most!

Hogyan? Al dente!

Olaszországban a tésztát „al dente” állagúra főzik. Szó szerinti fordításban ez azt jelenti, hogy „a fognak”, azaz csak annyira keményre, hogy harapáskor érezzünk egy kis ellenállást. Az olasz konyha ajánlásával, tehát ideális esetben a tésztát főzzük „al dente” állagig, utána pedig serpenyőben forgassuk össze a szósszal.

Ezeket olvastad már?

Játssz és nyerj!

Ugye Te is így készíted tésztaételeid? Ha igen, akkor 2014. november 22-december 21. között nevezd a kedvenc recepted Pasta al dente elnevezésű receptversenyünkön! Nyerteseket 2014. december 22-én hirdetünk. Az első tíz legtöbb szavazatot kapó recept beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.

Ajándékok:

1. helyezett: 2 személyes voucher a Chef Parade főzőiskolában + Barilla termékcsomag

2. helyezett: Olasz kulinária című könyv + Barilla termékcsomag

3. helyezett: Olasz kulinária című könyv + Barilla termékcsomag

4 - 10. helyezettig: Barilla termékcsomag

A termékcsomagok tartalma:

1 csomag Barilla Spaghetti No.5

1 csomag Barilla Fusilli

1 üveg Barilla Arrabbiata tésztaszósz

1 üveg Barilla Pesto Genovese tésztaszósz

Egy kis segítség a nevezéshez

Hogyan tudok receptet feltölteni?

Első lépésben regisztrálni kell az oldalon,itt. Majd el kell készíteni a saját szakács profilod a„Saját oldalamon”belül, amit az oldal jobb felső sarkában találsz. Ezt követően szintén a „Saját oldalamon” belül a„Beküldés” menüpontbanfel kell tölteni a benevezendő olasz tésztakülönlegességről készült képet, és megadni a receptet. Ha nem találsz pontosan olyan tésztát a receptfeltöltés során az alapanyagok között, amit keresel, írd be, hogy „tészta”, és a megjegyzés rovatba a tészta fajtáját.

Hogyan tudok nevezni a receptversenybe?

Nevezd be egy már meglévő recepted vagy töltsd fel olaszos, al dente állagúra főzött, új tésztarecepted egy saját fotóval a NoSalty.hu oldalon a „Beküldés” menüpontban, majd kattints a receptnél a „Benevezek” gombra. Miután a receptedet szerkesztőink megnézték és jóváhagyták, már kezdődhet is averseny, ahol értékes nyeremények várnak Rád!

Hogyan tudok szavazni a receptekre?

A NoSalty.hu rendszerén belül areceptversenyteljes időtartama alatt a Barilla receptverseny fülre kattintva, majd a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A játék szabályzatát itt találjátok

A szavazatok állását itt követheted

Tudj meg többet a Barilla termékeiről itt

A Chef Parade főzőiskola további tanfolyamairól itt találsz információt

A receptverseny lezárult!

1. helyezett: 2 személyes voucher a Chef Parade főzőiskolában + Barilla termékcsomag nyertese: ritus 184

2. helyezett: Olasz kulinária című könyv + Barilla termékcsomag nyertese: Vass Éva

3. helyezett: Olasz kulinária című könyv + Barilla termékcsomag nyertese: brazovitsne

4 – 10. helyezettig: Barilla termékcsomag nyertesei:

  • bni.60
  • aantee
  • huszanke
  • Anett1
  • knisedi
  • zsuzsamama56
  • Hobbychef

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben értesítünk a részletekről!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Savanyú káposztás csirkecomb

Egyszerű, mégis ünnepi hangulatba ringató húsétel az alábbi, ami karakteres ízeivel garantáltan sokak szívébe belopja majd magát. A csirkecombok elképesztően szaftosra sülnek a fanyar ...

Narancsos pepita szelet

Egy toszkán narancstorta és az angol battenberg sütemény receptje ihlette ezt az ínycsiklandó extrán narancsos, így az ünnepekre is tökéletesen illő süteményt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 villámgyors és villantós karácsonyi fogás airfryerben

Az airfryer nemcsak egészségesebb alternatívát nyújt, ha ételkészítésről van szó, de még időt is spórolhatunk vele, hiszen nem kell a tűzhely mellett állva forgatni a rántott húst. Az időhatékonyság különösen jól jön a karácsonyi pörgésben, arról nem is beszélve, hogy ha már amúgyis több napos dínom-dánomnak nézünk elébe, akkor kicsit alakbarátabb fogásokat tudunk az asztalra tálalni. Lássuk, milyen villámgyors, ráadásul villantós karácsonyi fogásokkal várhatod a vendégeket!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...