15 paradicsomos tészta, ami maga a villára szúrt napsütés

Lassan itt a nyár, ez pedig azt is jelenti, hogy egyre több a boltokban és a picaokon a friss, zamatos paradicsom. Használjuk ebben az időszakban bőséggel, tegyük például tésztára, sokkal finomabb lesz tőle.

  1. 1.

    Avokádós paradicsomos spagetti

  2. 2.

    Scialatelli padlizsános paradicsomszósszal

  3. 3.

    Petrezselyem pestos arrabiata penne

  4. 4.

    Tésztatorta minden jóval

  5. 5.

    Olasz padlizsánragu gombával

  6. 6.

    Sült paradicsomos-fetás penne tészta

  7. 7.

    Scarpariello csupasajtos paradicsomszósszal

  8. 8.

    Tökmagpesztós casareccia, rozmaringgal

  9. 9.

    Édesburgonya-gnocchi

  10. 10.

    Chilis-garnélás-paradicsomos linguine (Linguine scampi aglio e peperoncino)

  11. 11.

    Szupergyors avokádókrémes spagetti

  12. 12.

    Padlizsánkrémes tészta

  13. 13.

    Egyben sült fetás-paradicsomos tészta

  14. 14.

    Friss és gyors paradicsomos tészta

  15. 15.

    Csípős paradicsomos spagetti szalonnával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...