7 paradicsomos káposzta, amihez már csak egy finom feltét kell

Mit szólnál egy igazán magyaros, extrán paradicsomos káposztához? Természetesen a hús sem hiányozhat mellőle... Te sertésoldalast, sült sertéscombot, húsgolyókat vagy tükörtojást szoktál készíteni hozzá?

Ha szívesen kanalaznád újra a menzakaják egyik legikonikusabb darabját, akkor készíts egy nagy adag paradicsomos káposztát. Most olyan finomra hangolt receptúrákat hoztunk el neked, amelyek valósággal visszarepítenek az időben! Te milyen húst szoktál készíteni a finom paradicsomos káposzta mellé?

  1. 1.

    Klasszikus paradicsomos káposzta

  2. 2.

    Paradicsomos káposzta másképpen

  3. 3.

    Paradicsomos káposzta pörkölttel

  4. 4.

    Paradicsomos káposzta Tomatotree-től

  5. 5.

    Paradicsomos káposzta olasz paradicsommal

  6. 6.

    Cukormentes paradicsomos káposzta vagdalt hússal

  7. 7.

    Paradicsomos káposzta Katharosz konyhyájából

Még több paradicsomos káposzta vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...