10 piros, paradicsomos leves, amiből muszáj két tállal enni

Nemcsak a klasszikus, menzás paradicsomlevesre gondolunk, hanem minden másra, ami azon túl található: minestronékra, húsos és zöldséges levesekra, azaz mindenre, ami forrón gőzölög, kanalazható és legfőképpen paradicsomos.

  1. 1.

    Currys vöröslencseleves buggyantott tojással

  2. 2.

    Húsgombócos lasagne-leves

  3. 3.

    Ünnepi gazdag lencseleves

  4. 4.

    Gyors marokkói csicseriborsó-leves

  5. 5.

    Magyar gulyás angol módra

  6. 6.

    Vöröslencseleves kolbász-chipsszel

  7. 7.

    Klasszikus minestrone leves

  8. 8.

    Borscs Tomatotree konyhájából

  9. 9.

    Tex-Mex kukorica-krémleves

  10. 10.

    Mediterrán zöldbableves

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...