9 paprikás krumpli, melyet a kolbász tesz teljessé

A paprikás krumpli rengeteg módon készülhet, de egy biztos: ha kolbász is kerül bele, akkor sokkal szaftosabb ízélményben lehet részünk.

Egy jó paprikás krumpli a mennyekbe repítheti az ember ízlelőbimbóit. Nyáron érdemes minimum egyszer bográcsban is elkészíteni egy nagy adag paprikás krumplit, közösen a barátokkal.

  1. 1.

    Paprikás krumpli galuskával

  2. 2.

    Paprikás krumpli kolbászropogóssal

  3. 3.

    Paprikás krumpli

  4. 4.

    Majorannás paprikás krumpli szalonnával

  5. 5.

    Paprikás krumpli uborkasalátával

  6. 6.

    Szalonnás paprikás krumpli kétféle kolbásszal

  7. 7.

    Paprikás krumpli Mortilla konyhájából

  8. 8.

    Paprikás krumpli kolbásszal

  9. 9.

    Pénztárcabarát paprikás krumpli

Még több paprikás krumpli itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...