Krumpli, harcsa, gomba: ízes paprikások, amelyek jóllakatnak

A magyar konyha előszeretettel túlhasznált fűszere a paprika, ami lehetővé teszi a különböző paprikások jóétvágyú fogyasztását. Nézzünk ma ezekből egy díszes válogatást!

Ha anya bejelnti, hogy otthon paprikás lesz az ebéd, az ebben a formában még rengeteg mindent jelenthet. Húsos lesz vajon vagy húsmentes? Ragu, egytálétel vagy pörkölt? Kell-e mellé majd köret, és ha igen, miféle? Egy biztos csak: ha paprikás rotyog a tűzhelyen, éhes száj egy sem marad a házban.

Még több paprikás itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...