Bezár a Konyhafőnökből is ismert szakács étterme

A Rutin séfje egy videóban jelentette be: jelenlegi formájában nem folytatja tovább, a hétvégén bezárta éttermét.

Pallag Dávid, a 2016-os Konyhafőnök döntőse több mint tízéves pályafutása során Budapest belvárosától Saint Tropez-n át a Balatonig számos konyhán megfordult. Végül a járvány döntött helyette: az elbocsátások és étterembezárások idején feleségével, Pallag Fannival saját helyet nyitottak Budaörsön, 2020 decemberében.

Pallag Dávid étterme, a Rutin számos elismerést kapott, amióta megnyitott, többek között néhány évvel ezelőtt egy Michelin-ajánlást is bezsebelt. Bár úgy tűnt, nagyon jó irányba halad az étterem, nemrégiben Pallag Dávid úgy döntött, bezárja, a hírt pedig egy videóban jelentette be vendégkörének.:

A hétvégén bezártam a RUTIN-t. Nincs ezen mit szépíteni. Sok csalódás és rossz döntés vezetett el idáig. De nem adom fel!

„A következő hónapokat arra szánom, hogy megerősödve térjek vissza. Újra egy jókedvű szakács akarok lenni, és nem egy gasztroipari vállalkozó. Szeretnék egy új és erősebb koncepcióval visszatérni, aminek a fejlődéséről indítok egy videósorozatot is. Velem tartasz?" – írta videója alá.

A séf elmondta, hogy belefáradt és csalódott, hiszen teljesen másként képzelte el a Rutint. Rájött, hogy már nem élvezi azt, amit csinál, inkább egy vállalkozóvá vált, mint egy szerethető séffé.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...