Így próbálja túlélni a PalKonyha az energiaárakat

A kialakult helyzet miatt egy igazán izgalmas megoldást talált ki a PalKonyha, hogy túlélje és elkerülje a bezárást.

Mint megannyi étterem, a PalKonyha is küzd az energia-áremelkedéssel, ezért egy izgalmas megoldást találtak ki arra, hogy túléljék ezt a nehéz időszakot. A vendéglátóegység az Instagram-oldalán jelentette be, hogy a téli hónapokra úgynevezett rendkívüli energetikai felárat vezetnek be valamennyi szolgáltatásukra.

Mi nem szeretnénk árat emelni, nem szeretnénk bezárni, valahogy túl szeretnénk élni az előttünk álló még soha nem látott, rendkívül nehéz időszakot. Ezt az átmeneti „megoldást” ahogy a helyzet konszolidálódik (reméljük mihamarabb), vissza fogjuk vonni. Köszönjük kedves megértéseteket.

A nehéz helyzet miatt sokak kényszerültek bezárásra, többek között a Hollóköves Bisztró és a Sulyom Tájétterem is, de ez csak néhány név. Valószínűleg a következő hónapokban bővülni fog a lista.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...