Így próbálja túlélni a PalKonyha az energiaárakat

A kialakult helyzet miatt egy igazán izgalmas megoldást talált ki a PalKonyha, hogy túlélje és elkerülje a bezárást.

Mint megannyi étterem, a PalKonyha is küzd az energia-áremelkedéssel, ezért egy izgalmas megoldást találtak ki arra, hogy túléljék ezt a nehéz időszakot. A vendéglátóegység az Instagram-oldalán jelentette be, hogy a téli hónapokra úgynevezett rendkívüli energetikai felárat vezetnek be valamennyi szolgáltatásukra.

Mi nem szeretnénk árat emelni, nem szeretnénk bezárni, valahogy túl szeretnénk élni az előttünk álló még soha nem látott, rendkívül nehéz időszakot. Ezt az átmeneti „megoldást” ahogy a helyzet konszolidálódik (reméljük mihamarabb), vissza fogjuk vonni. Köszönjük kedves megértéseteket.

A nehéz helyzet miatt sokak kényszerültek bezárásra, többek között a Hollóköves Bisztró és a Sulyom Tájétterem is, de ez csak néhány név. Valószínűleg a következő hónapokban bővülni fog a lista.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...