12 minden jóval megpakolt palacsinta

Ha már unod a sima, lekvárral megkent palacsintákat, jöjjenek most azok, amelyek egy kicsit extrábbak, így akinek már a fülén jön ki, az is szívesen fogyasztja.

A palacsinta minden rendezvényen és családi ebéden megállja a helyét, éppen ezért gyakran készül. Mi most olyan palacsintákat mutatunk, melyek nem a megszokott, hagyományos töltelékkel vannak megtömve, hanem annál valami izgalmasabbal.

  1. 1.

    Rusztikus almás palacsinta

  2. 2.

    Gundel palacsinta

  3. 3.

    Csúsztatott palacsinta

  4. 4.

    Vaníliás palacsinta

  5. 5.

    Minden jóval csúsztatott palacsinta

  6. 6.

    Vaníliakrémes sült palacsinta

  7. 7.

    Bécsi rakott palacsinta

  8. 8.

    Almás tepsis palacsinta

  9. 9.

    Diós palacsintatorony

  10. 10.

    Áfonyás amerikai palacsinta juharsziruppal

  11. 11.

    Mennyei tiramisu palacsinta

  12. 12.

    Az ellenállhatatlan zserbópalacsinta

Még több palacsinta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...