Már 12 éve annak, hogy a Padthai Wokbar Budapest első egysége megnyitott, ezt követően pedig igen hamar népszerű gyorsétteremlánccá nőtte ki magát: magyarországi éttermei mellett már Pozsonyban is megjelentek, de további terjeszkedést is terveznek – írja a Pénzcentrum.
Az étteremlánc vezetősége fontosnak tartja, hogy egyszerű, gyorsan és alacsonyabb szaktudás mellett is betanítható munkafolyamatokat alakítson ki, ezáltal pedig akár kevésbé tapasztalt munkaerőt is képesek felvenni.
A bérezést nem rejtik véka alá:
- a kisegítő pultos-leszedő pozícióval nettó 280 és 320 ezer forint között alakul az alapbér
- az éttermi dolgozók már 350 és 370 ezer forintos nettó bért kapnak
- napi egyszeri ingyenes étkezést biztosít a cég
- tartanak pizza- és gyümölcsnapokat
- rugalmas a beosztás
- rendszeres továbbképzést biztosítanak
- negyedéves csapatépítő programokat is tartanak
Az Assistant restaurant manager pozícióban több az elvárás, de a pénz is
- szükség van 1-3 év vendéglátásban szerzett tapasztalatra
- szükséges a minimum fél évnyi (5-10 fős csapattal) szerzett vezetői tapasztalat
- a középiskolai végzettség, az angol nyelv középfokú ismerete és a számítógépek felhasználói szintű ismerete is elvárás
- a feladatkör tulajdonképpen az étterem teljes operatív működtetése
- kezdőként nettó 450 ezer forintot lehet megkeresni, de ezt egészen 620 ezer forintig tornászhatja fel a munkavállaló
Még több friss hír: