14 üdítően nyári padlizsános főétel

Rakott, töltött, fasírt, krém, felfújt, rántott? Ezúttal milyen receptbe tennéd a padlizsánod?

Padlizsános főételek csábítanak minket főzésre, és milyen jól teszik! Friss, buja, zsenge padlizsánokat használjunk, amíg nyár van és szezon! Rakottas, rántott, felfújt, muszaka, tészta, curry, ragu, zöldségfasírt - millió formát ölthet a tojásgyümölcs. Padlizsános főételek kovetkeznek:

  1. 1.

    Padlizsános-paradicsomos laskaragu

  2. 2.

    Olasz padlizsánfelfújt (Sformato di melanzane)

  3. 3.

    Vegán rántott padlizsán

  4. 4.

    Tradicionális pasta alla Norma

  5. 5.

    Hajdinás-lednekes, padlizsános ragu

  6. 6.

    Caponata, a szicíliai padlizsánragu

  7. 7.

    Zöldséges zöld curry

  8. 8.

    Sült padlizsán paradicsomos bulgurral

  9. 9.

    Paradicsomos padlizsánfasírt

  10. 10.

    Krémes-szaftos muszaka

  11. 11.

    Töltött paradicsom és padlizsán

  12. 12.

    Scialatelli padlizsános paradicsomszósszal

  13. 13.

    Emeletes padlizsán szeletek

  14. 14.

    Padlizsánkrémes tészta

Még több padlizsános recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...