8 nagyon fincsi padlizsánkrém, amit nyáron muszáj készíteni
A füstös, grillen vagy sütőben sült padlizsánok mennybemenetele, mikor krémnek készítjük el őket...variáld a receptet!
A füstös, grillen vagy sütőben sült padlizsánok mennybemenetele, mikor krémnek készítjük el őket...variáld a receptet!
A legzamatosabb körtékből érdemes főzni ezt az ízgazdag lekvárt, ami elsőre ugyan szokványosnak tűnhet, azonban egy aprócska kiegészítőtől a lehető legkülönlegesebb ...
Talán nem teljesen olyan, ahogy a nagyi készítette, azonban ő is boldogan nyaldosná az ujjait, miután belekóstolt ebbe a fűszeres almakompótba. Egyetlen apró mozdulattal sokkal mélyebb, ...
Nekem szilikonos pite formám van, amiből egyszerűen kijön miután megsült. Ez az étel az egyik kedvenc nálunk, sokszor készítem. Legalább 6 db formához elég ez a húsmassza, mivel maga a ...
Ikonikus épület volt, ma már elköltözött Pécs 1979-ben nyílt Vásárcsarnoka, és nagy sikerrel működik. A régi, lepusztult csarnok helyén pedig, úgy fest, parkolóház lesz.
NosaltyMa egy rendhagyó, de annál izgalmasabb menüvel érkezünk, ami szemnek-szájnak jólesik majd!
NosaltyA Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság azonnali árellenőrzésekbe kezdett: az árrést, a saját márkás termékek arányát és a mennyiségi előírásokat is vizsgálják.
NosaltyPár éve futótűzként terjed a sztárvilágban - és egyre szélesebb körben is - a hivatalosan cukorbetegeknek kifejlesztett, étvágycsökkenést előidéző gyógyszerekkel való fogyás. Most azonban új szert találtak.
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Nem feltétlenül kell hús a szaftos fasírthoz: erre kiváló példa az alábbi recept, amelyben tojás, zsemle és egy nagy csokor zöldfűszer alakul aranybarna és ízes pogácsákká. ...
A családban egyedül én szeretem a csülköt, ezzel most magamnak kedveskedtem. Nem egy könnyű és diétás étel, de ritkán azt hiszem megengedhető. Paprikás krumplival és savanyú ...
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!