3 ok, amiért NE tedd a paradicsomot a hűtőbe

Sokaknál megszokás, hogy a frissen vásárolt zöldségeket a hűtőbe rakják, azt gondolva, hogy tovább eláll. A paradicsom esetében nem helytálló ez a feltételezés, ugyanis több oka is van, amiért gyorsabbn tönkremegy a hidegben, mintha szobahőmérsékleten tartanánk. Lássuk, mi az a 3 ok, amiért ne rakd hűtőbe a paradicsomot!

Ha eddig a hűtőben tároltad a paradicsomot, akkor hiába akartad a legjobbat neki. A paradicsom hűtőben való tárolása több szempontból is előnytelen a zöldség frissentartásának céljából. Íme, 3 ok, miért ne tedd a friss paradicsomot a hűtőbe!

Források: 1., 2.


Még több izgi tipp itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...