3 ötlet, amitől illatossá válik a hűtőszekrény

Ezekhez az Otthon Tippekhez ráadásul nem kell vegyszereket használnunk, csak olyan dolgokat, amelyek a legtöbb háztartásban megtalálhatók.

Többféle oka is lehet annak, ha úgy érezzük, a hűtőnk kellemetlen szagot áraszt. Ha egy élelmiszer lejárt, valamilyen zöldség megrohadt, megerjedt, majd kölcsönhatásba lépett a belső páratartalommal, máris érezhetjük a szagokat. És semmi sem tudja gyorsabban elvenni az étvágyat, mint a hűtőből áradó szagok, amelyek megcsapják az orrunkat, amikor valami ennivalóért nyúlunk.

Szerencsére viszont van jó néhány bevált házi praktika, amivel elűzhetjük ezeket a kellemetlen aromákat a hűtőnkből.

Ezek után már csak arra kell figyelnünk, hogy a szagok ne térjenek vissza a hűtőszekrénybe. Ennek érdekében ajánlott mindent zárható tárolóban tartani, vagy a hűtő kijelölt helyén – a zöldségeket például az alsó, zöldségtároló rekeszben.

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...