3 lépés, amivel fényesre suvickolhatod a faasztalodat

A legtöbb étkezőasztal fából készül, ami esztétikailag az egyik legjobb választás, azonban kényes az ápolása. Vigyázni kell, hogy ne karcoljuk fel semmivel, a megfelelő tisztítószert kell választani, és ha valami kiömlik, akkor gyorsan kell reagálni. 3 lépéses takarításával viszont gyerekjáték lesz fényesre suvickolni a faasztalt, anélkül, hogy megsérülne. Otthon Tippünk:

A takarítás nem tartozik a legkedveltebb elfoglaltságok közé, pláne, ha elégedetlenek is vagyunk a végeredménnyel. Lehet ez így éppen a faasztaloknál, amelyeknek takarítása nagy körültekintést igényel, hogy 10-20 év múlva is elmondhassuk, milyen jól mutatnak. 3 egyszerű, de annál hatékonyabb lépéssel viszont megőrizheted a faasztalod épségét.

Forrásunk volt.


Még több otthon:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...