Így nyithatod ki a puszta kezeddel könnyedén a befőttesüveget

Szeretnéd magad erőembernek érezni? Akkor próbáld ki Otthon Tippünket, amivel könnyedén, mindenféle eszköz nélkül, a puszta kezeddel kinyithatsz bármilyen befőttesüveget.

Legyen szó lekvárról vagy a csemege uborkáról, a befőttesüvegek gyakran kibabrálnak velünk, amikor az ember próbálna hozzájutni a tartalmukhoz. Persze vannak már üvegnyitók, amik elvégzik a kemény munkát helyettünk, na meg persze ott van a kanalas megoldás is, de mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy akár a kezeddel is ki tudod nyitni a legszorosabban lezárt tetejű befőttesüveget is. Nem hiszed? Akkor mindenképp próbáld ki ezt a trükköt!

Így nyithatod ki a puszta kezeddel könnyedén a befőttesüveget

Hol máshol, mint a TikTokon találtuk volna ezt a roppant egyszerű, mégis zseniális módszert, amivel garantáltan lenyűgözheted a barátaidat! A @that40yearguy nevű felhasználó olyan hétköznapi trükköket oszt meg, amik annyira egyszerűek, mégis praktikusak, hogy köztudottnak kellene lenniük, mégsem ismerik sokan ezeket, így például ez a pasi sem tudott róluk az élete első 40 évében. Ilyen ez a befőttesüveg praktika is, amire mi is rácsodálkoztunk.

Ahogy az a videóban is látjuk, egyszerűen a két kezét a lezárt üveg két oldalára teszi, összefűzi az ujjait, majd addig nyomja a kupakot, amíg egy pukkanó hangot nem hall.

Ezután már gyerekjáték letekerni a fedőt az üvegről.

@that40yearguy

Just squeeze it 🤯🤯 #tips #tricks #that40yearguy #wow #amazed #aintnoway #hack #howto #tipsandtricks #gamechanger

♬ Originalton - German Griffin☪️

A módszer és a befőttesüveg kinyitásának titka, hogy az üvegben uralkodó vákumot kell megszüntetni azzal, hogy utat engedünk a levegőnek. Ezek szerint a kupak összeszorítása ugyanúgy el tudja látni ezt a feladatot, ráadásul közben még szupererősnek is érezhetjük magunkat. Hidd el, garantált, hogy neked is menni fog.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...