11 ellenállhatatlanul szószos őszi tészta, amiből kétszer szedsz

A tésztaételek azért isteniek, mert ízesítéstől függően mindenki, de tényleg mindenki megleli a maga kedvencét! Használjunk minél több szezonális alapanyagot egy kiváló főételhez.

  1. 1.

    Tortelli di Zucca, a sütőtökös tortelli

  2. 2.

    Római Spaghetti alla Carbonara

  3. 3.

    Klasszikus Ragù alla Bolognese

  4. 4.

    Bbq-sajtos tészta

  5. 5.

    Csirkés-mogyorós ázsiai tészta

  6. 6.

    Egyedényes sütőtökös tészta kolbászmorzsával

  7. 7.

    Gnocchi ai funghi, az őszi gombás gnocchi

  8. 8.

    Egyedényes, sajtszószos-fokhagymás spagetti

  9. 9.

    Tortellini gorgonzolás-mascarponés mártással

  10. 10.

    Malfatti fokhagymás paradicsomszósszal

  11. 11.

    Krémes sütőtökös spagetti

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...