12 melengető őszi leves, amiből nem spóroltuk ki a belevalót

Készüljön sok őszi leves, ne higgyük, hogy a szezon szegényes lenne alapanyagban! Ilyenkor is van bőven mit a levesbe aprítani, például az alábbi receptek egyikébe!

Nemcsak sütőtökös lehet az őszi leves, hanem oly sok minden más is kerülhet a kondérba. A répától kezdve, a zelleren át egészen a kelkáposztáig megannyi zöldség adott a főzéshez. És akkor az egyéb kiegészítőkről, a húsokról, kolbászokról, tésztákról és gabonákról még nem is beszéltünk! Tegyük a fazekat rögvest a tűzhelyre, hadd rotyogjon benne a kedvenc őszi levesünk:

  1. 1.

    Vegán zöldségleves

  2. 2.

    Lasagne-leves

  3. 3.

    Currys-kókusztejes karfiolkrémleves

  4. 4.

    Ínycsiklandó és tartalmas borscs

  5. 5.

    Keleties tésztaleves

  6. 6.

    Sokzöldséges-csirkés-tésztás raguleves

  7. 7.

    Klasszikus minestrone leves

  8. 8.

    Borsóleves csirkeszárnnyal

  9. 9.

    Tárkonyos csirkeraguleves tejmentesen

  10. 10.

    Olasz lencseleves parmezánkrémes rókagombával

  11. 11.

    Zöldségraguleves tárkonnyal és citrommal

  12. 12.

    Krémes fehérbab-leves fodros kellel

Még több őszi leves vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...