10 őszies hangulatú fogás, amit kár lenne kihagyni

Az ősz alapanyagaival főzünk, mert finomak, mert szeretjük őket, és mert a belőlük készülő falatok eltelítik a testet és a lelket a levélhullós borongásban.

  1. 1.

    Szalonnás-babos sertéstarja

  2. 2.

    Sütőtökös Alfredo

  3. 3.

    Tantan Nabe

  4. 4.

    Gombás savanyú káposzta magyarosan

  5. 5.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  6. 6.

    Kelkáposztába göngyölt húsgombócok kapros-fokhagymás tejföllel

  7. 7.

    Kelkáposztás-szalonnás tészta buggyantott tojással

  8. 8.

    Sajtos-szalonnás töltött csirkecomb

  9. 9.

    Burgundi marha krumplinudlival

  10. 10.

    Spenótos quiche

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek