Paradicsombefőttel szedte le az orosz drónt egy ukrán nő

Lassan két hete kezdődött az orosz-ukrán konfliktus, a sok rossz hír között viszont szárnyra kapott néhány legenda is.

Egyes hírek szerint uborka-, más tudósítások szerint paradicsombefőttel szedett le egy ukrán nő egy orosz drónt a hétvégén Kijevben – derül ki a 444.hu cikkéből. A híresztelések szerint a Kijevben élő Elena napfelkeltekor cigarettázott a teraszon, mikor észrevette, hogy egy valószínűleg oroszok által működtetett drón kering az erkélye körül.

Mivel azt hitte, a drón akár rá is lőhet, ijedtében ösztönösen megragadott egy, az erkélyen pihenő paradicsombefőttet, és sikeresen megcélozta vele a repülő objektumot. Az ukrán hősnőről azóta több mém is született az interneten:

A történet főszereplője, Elena egy háztartási vegyszerboltban dolgozik, két gyermeket nevel, és az orosz támadások ellenére nem tervezi elhagyni lakhelyét, Kijevet.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...