Óriási változást jelentett be az IKEA

Április elsejétől lép életbe az új árazási rendszer a bútoráruház magyar egységeiben.

Megváltoztatja házhozszállítási díjazását az IKEA. A bútoráruház célja, hogyhogy termékeit és lakberendezési megoldásait még több ember számára tegye elérhetővé, így vásárlói visszajelzések alapján április elsejétől változtat a díjszabásokon.

A közleményben azt írják, hogy azok a vásárlók, akik Budapesttől 50 kilométernél távolabb laknak 50 százalékos csökkenést tapasztalnak majd a kiszállítási díjakban rendeléseik során. Az új árazást április elsejétől 6 árérték és a korábban használt 6 különféle kiszállítási zóna határozza majd meg.

A házhozszállítás díja 4990 forinttól, az online rendelés díja pedig 7990 forinttól maximum 37 990 forintig terjed. Korábban a maximális összeg 73 990 forintig is terjedhetett, ha több mint félmillió forintért vásároltunk termékeket, és a bolttól 50 kilométernél távolabbi házhoz szállítást kértünk. Az árak tartalmazzák a 3000 forintos összekészítés díját.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...